Norges billigste bøker

Food Culture in the Pacific Islands

Om Food Culture in the Pacific Islands

The food culture of the Pacific Islands has been determined by isolation from the rest of the world. Although traditional foods and cookery survive and are highly valued, Westernization has meant that the overall diet of islanders has been negatively transformed and that islands are net importers of unhealthful foods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313344923
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 280
  • Utgitt:
  • 10. august 2009
  • Dimensjoner:
  • 160x236x15 mm.
  • Vekt:
  • 552 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food Culture in the Pacific Islands

The food culture of the Pacific Islands has been determined by isolation from the rest of the world. Although traditional foods and cookery survive and are highly valued, Westernization has meant that the overall diet of islanders has been negatively transformed and that islands are net importers of unhealthful foods.

Brukervurderinger av Food Culture in the Pacific Islands



Finn lignende bøker
Boken Food Culture in the Pacific Islands finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.