Norges billigste bøker

Food Emulsions

Om Food Emulsions

Focuses on strategies to analyze the functionality and performance of food emulsions and explores developments in emulsion science that have advanced food research and development. This book probes technologies in food emulsion assessment for excellence in food product design and focuses on methods of emulsion characterization and investigation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824746964
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 666
  • Utgitt:
  • 4. november 2003
  • Utgave:
  • 4
  • Dimensjoner:
  • 160x235x36 mm.
  • Vekt:
  • 1002 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food Emulsions

Focuses on strategies to analyze the functionality and performance of food emulsions and explores developments in emulsion science that have advanced food research and development. This book probes technologies in food emulsion assessment for excellence in food product design and focuses on methods of emulsion characterization and investigation.

Brukervurderinger av Food Emulsions



Finn lignende bøker
Boken Food Emulsions finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.