Norges billigste bøker

Food Forensics Handbook

Om Food Forensics Handbook

Based on the analysis of actual problematic samples sent by agricultural and food producers, this handbook is a technical introduction to the investigative methods and technical apparatus for analyzing foods and related byproducts containing contaminants or defects caused by chemical or microstructural irregularities.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781605953311
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 602
  • Utgitt:
  • 31 januar 2020
  • Dimensjoner:
  • 236x159x39 mm.
  • Vekt:
  • 976 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 25 juli 2024

Beskrivelse av Food Forensics Handbook

Based on the analysis of actual problematic samples sent by agricultural and food producers, this handbook is a technical introduction to the investigative methods and technical apparatus for analyzing foods and related byproducts containing contaminants or defects caused by chemical or microstructural irregularities.

Brukervurderinger av Food Forensics Handbook



Finn lignende bøker
Boken Food Forensics Handbook finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.