Norges billigste bøker

Food from the Fire

- The Scandinavian flavours of open-fire cooking

Om Food from the Fire

The crackling of birch, the sizzle of the pot and the scent of wood smoke in the air... the relaxed style that typifies Scandinavian open-fire cooking is explored by Michelin-starred chef, Niklas Ekstedt, famous for cooking over wood only. This innovative selection of recipes highlights the best of modern Nordic food using ancient cooking methods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781910904343
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 8. september 2016
  • Dimensjoner:
  • 254x197x27 mm.
  • Vekt:
  • 1016 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food from the Fire

The crackling of birch, the sizzle of the pot and the scent of wood smoke in the air... the relaxed style that typifies Scandinavian open-fire cooking is explored by Michelin-starred chef, Niklas Ekstedt, famous for cooking over wood only. This innovative selection of recipes highlights the best of modern Nordic food using ancient cooking methods.

Brukervurderinger av Food from the Fire



Finn lignende bøker
Boken Food from the Fire finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.