Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Heritage and Nationalism in Europe

Om Food Heritage and Nationalism in Europe

Food Heritage and Nationalism in Europe contends that food, taste, cuisine, and gastronomy are crucial markers of identity that are inherently connected to constructions of place, tradition and the past, and demonstrates how they play a role in intangible, as well as tangible, heritage.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367234157
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 222
  • Utgitt:
  • 13. november 2019
  • Dimensjoner:
  • 161x241x20 mm.
  • Vekt:
  • 504 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 22. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Food Heritage and Nationalism in Europe

Food Heritage and Nationalism in Europe contends that food, taste, cuisine, and gastronomy are crucial markers of identity that are inherently connected to constructions of place, tradition and the past, and demonstrates how they play a role in intangible, as well as tangible, heritage.

Brukervurderinger av Food Heritage and Nationalism in Europe



Finn lignende bøker
Boken Food Heritage and Nationalism in Europe finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.