Norges billigste bøker

Food Hydrocolloids

Om Food Hydrocolloids

First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367258986
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 248
  • Utgitt:
  • 30. juni 2021
  • Dimensjoner:
  • 178x254x0 mm.
  • Vekt:
  • 449 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. mai 2025

Beskrivelse av Food Hydrocolloids

First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

Brukervurderinger av Food Hydrocolloids



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.