Norges billigste bøker

Food In Global History

Om Food In Global History

This book analyzes processes of change in food ways, moving from a global conception of change through human history, to a comparative study of Chinese and Indian responses over several centuries to new foods from the Americas, and to an assessment of restaurants and travel as agents of change.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367315788
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 308
  • Utgitt:
  • 28. august 2019
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 453 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 29. september 2025

Beskrivelse av Food In Global History

This book analyzes processes of change in food ways, moving from a global conception of change through human history, to a comparative study of Chinese and Indian responses over several centuries to new foods from the Americas, and to an assessment of restaurants and travel as agents of change.

Brukervurderinger av Food In Global History



Finn lignende bøker
Boken Food In Global History finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.