Norges billigste bøker

Food in the Air and Space

- The Surprising History of Food and Drink in the Skies

Om Food in the Air and Space

This book explores the history of food in flight from hydrogen balloons to the space station: what was served, how and why; the problems with heating, cooling, and serving technology; logistics; overcoming cultural barriers; and the effect of altitude on our senses of taste and smell.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781442227286
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 248
  • Utgitt:
  • 11. desember 2014
  • Dimensjoner:
  • 157x235x21 mm.
  • Vekt:
  • 528 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food in the Air and Space

This book explores the history of food in flight from hydrogen balloons to the space station: what was served, how and why; the problems with heating, cooling, and serving technology; logistics; overcoming cultural barriers; and the effect of altitude on our senses of taste and smell.

Brukervurderinger av Food in the Air and Space



Finn lignende bøker
Boken Food in the Air and Space finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.