Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food in the United States, 1890-1945

Om Food in the United States, 1890-1945

No American history or food collection is complete without this lively insight into the radical changes in daily life from the Gilded Age to World War II, as reflected in foodways. From the Gilded Age to the end of World War II, what, where, when, and how Americans ate all changed radically.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313354106
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 157
  • Utgitt:
  • 1. juni 2009
  • Dimensjoner:
  • 229x156x17 mm.
  • Vekt:
  • 390 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 11. desember 2024

Beskrivelse av Food in the United States, 1890-1945

No American history or food collection is complete without this lively insight into the radical changes in daily life from the Gilded Age to World War II, as reflected in foodways. From the Gilded Age to the end of World War II, what, where, when, and how Americans ate all changed radically.

Brukervurderinger av Food in the United States, 1890-1945



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.