Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Materials Science and Engineering

Om Food Materials Science and Engineering

Food Materials Science and Engineering covers a comprehensive range of topics in relation to food materials, their properties and characterisation techniques, thus offering a new approach to understanding food production and quality control.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781405199223
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 414
  • Utgitt:
  • 14. september 2012
  • Dimensjoner:
  • 251x180x26 mm.
  • Vekt:
  • 970 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Food Materials Science and Engineering

Food Materials Science and Engineering covers a comprehensive range of topics in relation to food materials, their properties and characterisation techniques, thus offering a new approach to understanding food production and quality control.

Brukervurderinger av Food Materials Science and Engineering



Finn lignende bøker
Boken Food Materials Science and Engineering finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.