Norges billigste bøker

Food Materials Science

- Principles and Practice

Om Food Materials Science

This book describes the science and procedure behind the materials in foods that impart their desirable properties. The book can serve as a text in a course in food materials science at the senior or graduate level or as a supplemental text in an advanced food technology course.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780387719467
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 616
  • Utgitt:
  • 6. desember 2007
  • Utgave:
  • 2008
  • Dimensjoner:
  • 155x235x34 mm.
  • Vekt:
  • 986 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food Materials Science

This book describes the science and procedure behind the materials in foods that impart their desirable properties. The book can serve as a text in a course in food materials science at the senior or graduate level or as a supplemental text in an advanced food technology course.

Brukervurderinger av Food Materials Science



Finn lignende bøker
Boken Food Materials Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.