Norges billigste bøker
Om Food Microbiology

Maintaining its general structure and philosophy to encompass modern food microbiology, this new edition provides updated and revised chapters for students in the biological sciences, biotechnology and food science as well as a valuable resource for researchers, teachers and practising food microbiologists.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849739603
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 562
  • Utgitt:
  • 18 november 2015
  • Utgave:
  • 4
  • Dimensjoner:
  • 154x231x36 mm.
  • Vekt:
  • 1006 g.
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 28 mai 2024

Beskrivelse av Food Microbiology

Maintaining its general structure and philosophy to encompass modern food microbiology, this new edition provides updated and revised chapters for students in the biological sciences, biotechnology and food science as well as a valuable resource for researchers, teachers and practising food microbiologists.

Brukervurderinger av Food Microbiology



Finn lignende bøker
Boken Food Microbiology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.