Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Oligosaccharides

- Production, Analysis and Bioactivity

Om Food Oligosaccharides

A growing awareness of the relationship between diet and health has led to an increasing demand for food products that support health beyond simply providing basic nutrition. Digestive health is the largest segment of the burgeoning functional food market worldwide.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118426494
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 552
  • Utgitt:
  • 16. mai 2014
  • Dimensjoner:
  • 198x254x28 mm.
  • Vekt:
  • 1261 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 22. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Food Oligosaccharides

A growing awareness of the relationship between diet and health has led to an increasing demand for food products that support health beyond simply providing basic nutrition. Digestive health is the largest segment of the burgeoning functional food market worldwide.

Brukervurderinger av Food Oligosaccharides



Finn lignende bøker
Boken Food Oligosaccharides finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.