Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food on the Page

- Cookbooks and American Culture

Om Food on the Page

In Food on the Page, the first comprehensive history of American cookbooks, Megan J. Elias chronicles cookbook publishing from the early 1800s to the present day. Examining a wealth of fascinating archival material, Elias explores the role words play in the creation of taste on both a personal and a national level.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780812249170
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 304
  • Utgitt:
  • 31. mai 2017
  • Dimensjoner:
  • 240x224x31 mm.
  • Vekt:
  • 636 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 11. desember 2024

Beskrivelse av Food on the Page

In Food on the Page, the first comprehensive history of American cookbooks, Megan J. Elias chronicles cookbook publishing from the early 1800s to the present day. Examining a wealth of fascinating archival material, Elias explores the role words play in the creation of taste on both a personal and a national level.

Brukervurderinger av Food on the Page



Finn lignende bøker
Boken Food on the Page finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.