Norges billigste bøker

Food Oral Processing

- Fundamentals of Eating and Sensory Perception

Om Food Oral Processing

This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psychology of food oral consumption, as well as the experimental techniques available for food oral studies.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781444330120
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 408
  • Utgitt:
  • 16. mars 2012
  • Dimensjoner:
  • 248x170x24 mm.
  • Vekt:
  • 796 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 2. september 2025

Beskrivelse av Food Oral Processing

This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psychology of food oral consumption, as well as the experimental techniques available for food oral studies.

Brukervurderinger av Food Oral Processing



Finn lignende bøker
Boken Food Oral Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.