Norges billigste bøker

Food Packaging and Preservation

Om Food Packaging and Preservation

This book is an updating of Food Packaging and Preservation, Theory and Practice published in 1986 by Elsevier Applied Science. The international market of foods and agricultural products is constantly changing and food packaging scientists can only explore new ways to help cope with this.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461359098
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 275
  • Utgitt:
  • 5. november 2012
  • Utgave:
  • 11994
  • Dimensjoner:
  • 155x235x15 mm.
  • Vekt:
  • 450 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Food Packaging and Preservation

This book is an updating of Food Packaging and Preservation, Theory and Practice published in 1986 by Elsevier Applied Science. The international market of foods and agricultural products is constantly changing and food packaging scientists can only explore new ways to help cope with this.

Brukervurderinger av Food Packaging and Preservation



Finn lignende bøker
Boken Food Packaging and Preservation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.