Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Powders

- Physical Properties, Processing, and Functionality

Om Food Powders

This useful reference is the first book to address key aspects of food powder technology. It assembles organized and updated information on the physical properties, production, and functionality of food powder, previously unavailable in book form.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780306478062
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 372
  • Utgitt:
  • 4. april 2005
  • Utgave:
  • 2005
  • Dimensjoner:
  • 186x256x31 mm.
  • Vekt:
  • 886 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Food Powders

This useful reference is the first book to address key aspects of food powder technology. It assembles organized and updated information on the physical properties, production, and functionality of food powder, previously unavailable in book form.

Brukervurderinger av Food Powders



Finn lignende bøker
Boken Food Powders finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.