Norges billigste bøker
Om Food Preservation Process Design

The preservation processes for foods have evolved over several centuries. This work deals with the fate of food quality attributes during the preservation process, and the concept of optimizing the process parameters to maximize the retention of food quality.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780123724861
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 368
  • Utgitt:
  • 5 April 2011
  • Dimensjoner:
  • 190x246x13 mm.
  • Vekt:
  • 490 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18 mai 2024

Beskrivelse av Food Preservation Process Design

The preservation processes for foods have evolved over several centuries. This work deals with the fate of food quality attributes during the preservation process, and the concept of optimizing the process parameters to maximize the retention of food quality.

Brukervurderinger av Food Preservation Process Design



Finn lignende bøker
Boken Food Preservation Process Design finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.