Norges billigste bøker

Food Process Engineering

- Basics and Mechanical Operations

Om Food Process Engineering

Unlike other textbooks that provide sequential studies on various types of processing, this book entails a problem-oriented approach, focusing on the product rather than the operation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781439883372
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 556
  • Utgitt:
  • 9. februar 2026
  • Dimensjoner:
  • 210x280x0 mm.
  Gratis frakt
Leveringstid: Kan forhåndsbestilles
  • Boken er tilgjengelig for forhåndsbestilling 3 måneder før publiseringsdatoen

Beskrivelse av Food Process Engineering

Unlike other textbooks that provide sequential studies on various types of processing, this book entails a problem-oriented approach, focusing on the product rather than the operation.

Brukervurderinger av Food Process Engineering



Finn lignende bøker
Boken Food Process Engineering finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.