Norges billigste bøker

Food Process Engineering

- Emerging Trends in Research and Their Applications

Om Food Process Engineering

This book provides a global perspective of present-age frontiers in food process engineering research, innovation, and emerging trends. It provides an abundance of new information on a variety of issues and problems in food processing technology.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774637036
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 436
  • Utgitt:
  • 31. mars 2021
  • Dimensjoner:
  • 226x151x27 mm.
  • Vekt:
  • 700 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Food Process Engineering

This book provides a global perspective of present-age frontiers in food process engineering research, innovation, and emerging trends. It provides an abundance of new information on a variety of issues and problems in food processing technology.

Brukervurderinger av Food Process Engineering



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.