Norges billigste bøker

Food Processing and Preservation Technology

- Advances, Methods, and Applications

Om Food Processing and Preservation Technology

Focuses on novel and nonthermal processing of food and food products, incluing dielectric heating and ohmic heating as well as three-dimensional printing of foods and ozonization of food products. It also delves into process interventions for food processing and preservations.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781771889957
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 286
  • Utgitt:
  • 6. mai 2022
  • Dimensjoner:
  • 242x159x22 mm.
  • Vekt:
  • 644 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food Processing and Preservation Technology

Focuses on novel and nonthermal processing of food and food products, incluing dielectric heating and ohmic heating as well as three-dimensional printing of foods and ozonization of food products. It also delves into process interventions for food processing and preservations.

Brukervurderinger av Food Processing and Preservation Technology



Finn lignende bøker
Boken Food Processing and Preservation Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.