Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Processing

- Principles and Applications

Om Food Processing

Covers the physical, chemical and microbiological basis of the different methods of food preservation with reference to the application of three of the widely used commercial processes: thermal processing, freezing, and dehydration. This book also provides an overview of technological advances in other methods of preservation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781587160080
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 438
  • Utgitt:
  • 23. august 2005
  • Dimensjoner:
  • 157x239x30 mm.
  • Vekt:
  • 790 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. desember 2024

Beskrivelse av Food Processing

Covers the physical, chemical and microbiological basis of the different methods of food preservation with reference to the application of three of the widely used commercial processes: thermal processing, freezing, and dehydration. This book also provides an overview of technological advances in other methods of preservation.

Brukervurderinger av Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.