Norges billigste bøker

Food Production Operations

Om Food Production Operations

Food Production Operations, 3e is a comprehensive text designed for students of degree and diploma courses in hotel management. The book aims to introduce students to the world of professional cookery.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780190124793
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 656
  • Utgitt:
  • 27. januar 2021
  • Utgave:
  • 3
  • Dimensjoner:
  • 187x243x25 mm.
  • Vekt:
  • 764 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 6. august 2025

Beskrivelse av Food Production Operations

Food Production Operations, 3e is a comprehensive text designed for students of degree and diploma courses in hotel management. The book aims to introduce students to the world of professional cookery.

Brukervurderinger av Food Production Operations



Finn lignende bøker
Boken Food Production Operations finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.