Norges billigste bøker

Food Properties Handbook

Om Food Properties Handbook

Contains data on the physical, thermal, and thermodynamic properties of foods. This edition focuses on measurement techniques, basic data compilation for diversified foods, and the generic models for foods or for groups of foods. It also covers properties data and terminology as well as food processing and preservation applications.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849350054
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 878
  • Utgitt:
  • 28. mai 2009
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 261x186x54 mm.
  • Vekt:
  • 1746 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food Properties Handbook

Contains data on the physical, thermal, and thermodynamic properties of foods. This edition focuses on measurement techniques, basic data compilation for diversified foods, and the generic models for foods or for groups of foods. It also covers properties data and terminology as well as food processing and preservation applications.

Brukervurderinger av Food Properties Handbook



Finn lignende bøker
Boken Food Properties Handbook finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.