Norges billigste bøker

Food Science and Technology

Om Food Science and Technology

Edited by a world-renowned food scientist with a long career in industry and academia, the revised and updated second edition of Food Science and Technology covers all the core modules of food science and technology degree programs internationally.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780470673423
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 576
  • Utgitt:
  • 24. november 2017
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 218x276x27 mm.
  • Vekt:
  • 1830 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 8. oktober 2025

Beskrivelse av Food Science and Technology

Edited by a world-renowned food scientist with a long career in industry and academia, the revised and updated second edition of Food Science and Technology covers all the core modules of food science and technology degree programs internationally.

Brukervurderinger av Food Science and Technology



Finn lignende bøker
Boken Food Science and Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.