Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Science

- Research and Technology

Om Food Science

Food Science: Research and Technology presents a broad selection of new research in food science and reflects the diversity of recent advances in the field. Chapters include a study on the use of microbial enzymes for flavor and production in food production; studies of various natural foods, including litchi (lychee), pinto bea

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774632321
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 131
  • Utgitt:
  • 31. mars 2021
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 453 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Food Science

Food Science: Research and Technology presents a broad selection of new research in food science and reflects the diversity of recent advances in the field. Chapters include a study on the use of microbial enzymes for flavor and production in food production; studies of various natural foods, including litchi (lychee), pinto bea

Brukervurderinger av Food Science



Finn lignende bøker
Boken Food Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.