Norges billigste bøker

Food Science

- Research and Technology

Om Food Science

Presents a broad selection of new research in food science. In this title, chapters include a study on the use of microbial enzymes for flavor and production in food production; research on membrane technology use in the food processing industry; and, studies of various natural foods, including litchi (lychee), pinto beans, and chickpeas.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781926895017
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 144
  • Utgitt:
  • 15. desember 2011
  • Dimensjoner:
  • 156x234x15 mm.
  • Vekt:
  • 340 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. september 2025

Beskrivelse av Food Science

Presents a broad selection of new research in food science. In this title, chapters include a study on the use of microbial enzymes for flavor and production in food production; research on membrane technology use in the food processing industry; and, studies of various natural foods, including litchi (lychee), pinto beans, and chickpeas.

Brukervurderinger av Food Science



Finn lignende bøker
Boken Food Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.