Norges billigste bøker

Food Shelf Life Stability

- Chemical, Biochemical, and Microbiological Changes

Om Food Shelf Life Stability

Examines the physical, chemical, and biochemical factors affecting food quality. This book emphasizes the effects that water activity, glass transition, and plasticization have on temperature, water content, and time-dependant phenomena affecting the shelf life of low and intermediate moisture foods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849389764
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 384
  • Utgitt:
  • 19. september 2000
  • Dimensjoner:
  • 156x234x22 mm.
  • Vekt:
  • 726 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food Shelf Life Stability

Examines the physical, chemical, and biochemical factors affecting food quality. This book emphasizes the effects that water activity, glass transition, and plasticization have on temperature, water content, and time-dependant phenomena affecting the shelf life of low and intermediate moisture foods.

Brukervurderinger av Food Shelf Life Stability



Finn lignende bøker
Boken Food Shelf Life Stability finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.