Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Texture Design and Optimization

av YL Dar
Om Food Texture Design and Optimization

Food texture has evolved to be at the forefront of food formulation and development. Food Texture Design and Optimization presents the latest insights in food texture derived from advances in formulation science as well as sensory and instrumental measurement.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780470672426
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 464
  • Utgitt:
  • 16. mai 2014
  • Dimensjoner:
  • 175x252x25 mm.
  • Vekt:
  • 1048 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Food Texture Design and Optimization

Food texture has evolved to be at the forefront of food formulation and development. Food Texture Design and Optimization presents the latest insights in food texture derived from advances in formulation science as well as sensory and instrumental measurement.

Brukervurderinger av Food Texture Design and Optimization



Finn lignende bøker
Boken Food Texture Design and Optimization finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.