Norges billigste bøker
Om Food Texture

Food Texture is the first book to provide a broad overview of texture measurementfrom both the subjective (consumer) and objective (instrument) points of viewand to highlight the relation between objective measures and sensory perceptions

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824775858
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 352
  • Utgitt:
  • 7. april 1987
  • Dimensjoner:
  • 152x229x23 mm.
  • Vekt:
  • 635 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025

Beskrivelse av Food Texture

Food Texture is the first book to provide a broad overview of texture measurementfrom both the subjective (consumer) and objective (instrument) points of viewand to highlight the relation between objective measures and sensory perceptions

Brukervurderinger av Food Texture



Finn lignende bøker
Boken Food Texture finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.