Utvidet returrett til 31. januar 2025

Foodscapes of Chinese America

- The Transformation of Chinese Culinary Culture in the U.S. since 1965

Om Foodscapes of Chinese America

This book explores the transformation of Chinese food in the U.S. after 1965. It considers the symbolic meanings and cultural functions of Chinese food in America - how Chinese food reflected the racial relation between the Chinese community and the mainstream white society, and how Chinese food shaped the cultural lives of Americans.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783631671009
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 238
  • Utgitt:
  • 20. desember 2015
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 157x219x19 mm.
  • Vekt:
  • 400 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Foodscapes of Chinese America

This book explores the transformation of Chinese food in the U.S. after 1965. It considers the symbolic meanings and cultural functions of Chinese food in America - how Chinese food reflected the racial relation between the Chinese community and the mainstream white society, and how Chinese food shaped the cultural lives of Americans.

Brukervurderinger av Foodscapes of Chinese America



Finn lignende bøker
Boken Foodscapes of Chinese America finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.