Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Endelig en kokebok fra toppbloggeren Kokkejævel, med middager for hele året rundt Hva skal vi ha til middag i dag? spørres det hver dag, året rundt i norske hjem. Her får du svaret, servert av Asbjørn Sandøy, bedre kjent som Kokkejævel. Mottoet hans for boken er at maten skal være god og hjemmelagd, men ikke komplisert. Du skal få tak i råvarene overalt i hele landet, og selv sløve tenåringer skal klare å følge oppskriftene. Kokkejævel serverer klassikere som fiskegrateng, karbonader og fårikål, men også mer eksotiske innslag som småsint scampisalat, din egen Bali kyllinggryte og rulla reinskinn. Denne kokeboken vil gi deg og familien din en mer smakfull hverdag.
Norges beste desserter og kaker - fra toppblogger Kokkejævel og kona Christine Hva er vel bedre enn en søt avslutning på et deilig måltid? Her får du oppskrifter på over 60 vidunderlige desserter og kaker. Norges mest populære blogger, Kokkejævel, har sammen med kona Christine funnet frem sine aller beste kake- og dessertoppskrifter. Sammen lærer de oss å lage rabarbrapai, karamellpudding, panna cotta, iskake, multekrem og alt du kan drømme om av deiligheter. I likhet med Kokkejævels forrige bok, Hva skal vi ha til middag?, er oppskriftene så enkle at alle kan få det til. Det er bare å glede seg til dessert fremover!
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.