Norges billigste bøker

Hva skal vi ha til middag?

- god, hjemmelaget mat som alle kan lage

Om Hva skal vi ha til middag?

Endelig en kokebok fra toppbloggeren Kokkejævel, med middager for hele året rundt Hva skal vi ha til middag i dag? spørres det hver dag, året rundt i norske hjem. Her får du svaret, servert av Asbjørn Sandøy, bedre kjent som Kokkejævel. Mottoet hans for boken er at maten skal være god og hjemmelagd, men ikke komplisert. Du skal få tak i råvarene overalt i hele landet, og selv sløve tenåringer skal klare å følge oppskriftene. Kokkejævel serverer klassikere som fiskegrateng, karbonader og fårikål, men også mer eksotiske innslag som småsint scampisalat, din egen Bali kyllinggryte og rulla reinskinn. Denne kokeboken vil gi deg og familien din en mer smakfull hverdag.

Vis mer
  • Språk:
  • Norsk
  • ISBN:
  • 9788248928362
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 203
  • Utgitt:
  • 1 januar 2021
  • Utgave:
  • 1
  • Dimensjoner:
  • 216x267x22 mm.
  • Vekt:
  • 1058 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 virkedager
Forventet levering: 11 mai 2024

Beskrivelse av Hva skal vi ha til middag?

Endelig en kokebok fra toppbloggeren Kokkejævel, med middager for hele året rundt

Hva skal vi ha til middag i dag? spørres det hver dag, året rundt i norske hjem. Her får du svaret, servert av Asbjørn Sandøy, bedre kjent som Kokkejævel. Mottoet hans for boken er at maten skal være god og hjemmelagd, men ikke komplisert. Du skal få tak i råvarene overalt i hele landet, og selv sløve tenåringer skal klare å følge oppskriftene. Kokkejævel serverer klassikere som fiskegrateng, karbonader og fårikål, men også mer eksotiske innslag som småsint scampisalat, din egen Bali kyllinggryte og rulla reinskinn. Denne kokeboken vil gi deg og familien din en mer smakfull hverdag.

Brukervurderinger av Hva skal vi ha til middag?



Finn lignende bøker
Boken Hva skal vi ha til middag? finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.