Utvidet returrett til 31. januar 2025

Bøker av Jørgen Ravneberg

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
  • av Jørgen Ravneberg
    222 - 405,-

    Folk blir mer og mer opptatt av spiselige, ville vekster. I Sankeboka sommer lærer du deg å identifisere disse ville vekstene og hvor de vokser. Kunnskap om de ulike artene er viktig når du skal ut i naturen. Boka beskriver sesongens spiselige vekster utførlig, du får kunnskap om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og hvordan de ser ut. Ravneberg gir også tips om hvordan best bruke dem.

  • - de 100 beste matsoppene våre
    av Jørgen Ravneberg
    449,-

    Fra soppsanking til kokekunst – De 100 beste soppene og hva de kan brukes til.Soppsanking er i vinden som aldri før, og vi blir mer og mer opptatt av å høste fra naturen rundt oss. Soppsankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, spiselig sopp. 100 ulike sopper blir beskrevet med smaksnotater, bruksområder og tips, og illustrert med detaljerte fotografier.Jørgen Ravneberg er kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen restaurant i Oslo. Jim-Andre Stene er daglig leder og gründer i Trøndelag Sankeri, leverandør av spiselige ville vekster og sopp til restauranter over hele landet. Ravneberg og Stene viser frem hundre ulike sopper og kommer med tips ikke bare til hvor og hvordan du finner soppene, men også hvordan du best kan tilberede dem.I Soppsankeboka lærer du deg å identifisere og klassifisere soppene. Du lærer også hvor de vokser og når du bør plukke. Kunnskap om de ulike soppartene er viktig når du skal ut og høste. Du får vite om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og utseende.Boka er det også utstyrt med et utvalg grunnoppskrifter i eget kapittel.]]>

  • av Jørgen Ravneberg
    359,-

    Jeg ønsker inderlig å vise hvor lett det er å bruke flere ville vekster i matlagingen vår. Samtidig håper jeg å vise flere det fantastiske matfatet som finnes der ute, og forhåpentligvis blir det lettere å komme seg ut og sette pris på den utrolige naturen vår, sier Jørgen Ravneberg som er kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen Frogner i Oslo. Han er opptatt av feelgood-mat basert på kortreiste og bærekraftige råvarer i sesong, med minst mulig triksing. Han er også selvlært sanker og mener at det på nesten hvert gatehjørne skjuler seg en kulinarisk hemmelighet om man bare ser etter. Spis mer grønt er en oppskriftsbok basert på mange av de ville vekstene fra Ravnebergs første bok, Sankeboka. Denne boken har som formål å inspirere til mer bruk av både ville og dyrkede grønnsaker og råvarer, og vise hvor enkelt det er å inkludere ville vekster i vanlig kost. Oppskriftene er enkle for å holde terskelen lav og kvaliteten høy. Rettene treffer de fleste behov, fra middag på tirsdag til date-night på lørdag.]]>

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.