Utvidet returrett til 31. januar 2025

Soppsankeboka

- de 100 beste matsoppene våre

Om Soppsankeboka

Soppsanking er i vinden som aldri før, og vi blir mer og mer opptatt av å høste fra naturen rundt oss. Soppsankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, spiselig sopp. 100 ulike sopper blir beskrevet med smaksnotater, bruksområder og tips, og illustrert med detaljerte fotografier. Jørgen Ravneberg er kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen restaurant i Oslo. Jim-Andre Stene er daglig leder og gründer i Trøndelag Sankeri, leverandør av spiselige ville vekster og sopp til restauranter over hele landet. Ravneberg og Stene viser frem hundre ulike sopper og kommer med tips ikke bare til hvor og hvordan du finner soppene, men også hvordan du best kan tilberede dem. I Soppsankeboka lærer du deg å identifisere og klassifisere soppene. Du lærer også hvor de vokser og når du bør plukke. Kunnskap om de ulike soppartene er viktig når du skal ut og høste. Du får vite om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og utseende. Boka er det også utstyrt med et utvalg grunnoppskrifter i eget kapittel. ]]>

Vis mer
  • Språk:
  • Norsk
  • ISBN:
  • 9788202824976
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 309
  • Utgitt:
  • 1. januar 2024
  • Utgave:
  • 1
  • Dimensjoner:
  • 165x240x27 mm.
  • Vekt:
  • 785 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 virkedager
Forventet levering: 19. november 2024

Beskrivelse av Soppsankeboka

Soppsanking er i vinden som aldri før, og vi blir mer og mer opptatt av å høste fra naturen rundt oss. Soppsankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, spiselig sopp. 100 ulike sopper blir beskrevet med smaksnotater, bruksområder og tips, og illustrert med detaljerte fotografier.
Jørgen Ravneberg er kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen restaurant i Oslo. Jim-Andre Stene er daglig leder og gründer i Trøndelag Sankeri, leverandør av spiselige ville vekster og sopp til restauranter over hele landet. Ravneberg og Stene viser frem hundre ulike sopper og kommer med tips ikke bare til hvor og hvordan du finner soppene, men også hvordan du best kan tilberede dem.
I Soppsankeboka lærer du deg å identifisere og klassifisere soppene. Du lærer også hvor de vokser og når du bør plukke. Kunnskap om de ulike soppartene er viktig når du skal ut og høste. Du får vite om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og utseende.
Boka er det også utstyrt med et utvalg grunnoppskrifter i eget kapittel.
]]>

Brukervurderinger av Soppsankeboka



Finn lignende bøker
Boken Soppsankeboka finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.