Norges billigste bøker

Freezing Effects on Food Quality

Om Freezing Effects on Food Quality

Presents an overview of knowledge regarding the influence of freezing, frozen storage and thawing of specific food-stuffs. This book delineates how freezing processes alter the colour, appearance, palatability, nutritional value, intrinsic chemical reactions, microbiological safety and consumer acceptance of foods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824793500
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 534
  • Utgitt:
  • 6 februar 1996
  • Dimensjoner:
  • 152x229x30 mm.
  • Vekt:
  • 862 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 11 juni 2024

Beskrivelse av Freezing Effects on Food Quality

Presents an overview of knowledge regarding the influence of freezing, frozen storage and thawing of specific food-stuffs. This book delineates how freezing processes alter the colour, appearance, palatability, nutritional value, intrinsic chemical reactions, microbiological safety and consumer acceptance of foods.

Brukervurderinger av Freezing Effects on Food Quality



Finn lignende bøker
Boken Freezing Effects on Food Quality finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.