Utvidet returrett til 31. januar 2025

French Food

- On the Table, On the Page, and in French Culture

Om French Food

This work offers a smorgasbord of topics on cuisine in modern France, from the invention of French cuisine in the early 1800s to the McDonaldization of that national emblem, the French fry. The editors uses discrete moments in French history to illuminate the intersection of food and nationality.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780415936286
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 268
  • Utgitt:
  • 3. august 2001
  • Dimensjoner:
  • 152x229x19 mm.
  • Vekt:
  • 500 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av French Food

This work offers a smorgasbord of topics on cuisine in modern France, from the invention of French cuisine in the early 1800s to the McDonaldization of that national emblem, the French fry. The editors uses discrete moments in French history to illuminate the intersection of food and nationality.

Brukervurderinger av French Food



Finn lignende bøker
Boken French Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.