Norges billigste bøker

French Gastronomy and the Magic of Americanism

Om French Gastronomy and the Magic of Americanism

Rick Fantasia is the Barbara Richmond 1940 Professor in the Social Sciences and Professor of Sociology at Smith College. He is the author of several books including, Cultures of Solidarity: Consciousness, Action and Contemporary American Workers, and (with Kim Voss) Hard Work: Remaking the American Labor Movement.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781439912300
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 262
  • Utgitt:
  • 9. november 2018
  • Dimensjoner:
  • 152x228x21 mm.
  • Vekt:
  • 462 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av French Gastronomy and the Magic of Americanism

Rick Fantasia is the Barbara Richmond 1940 Professor in the Social Sciences and Professor of Sociology at Smith College. He is the author of several books including, Cultures of Solidarity: Consciousness, Action and Contemporary American Workers, and (with Kim Voss) Hard Work: Remaking the American Labor Movement.

Brukervurderinger av French Gastronomy and the Magic of Americanism



Finn lignende bøker
Boken French Gastronomy and the Magic of Americanism finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.