Utvidet returrett til 31. januar 2024

Frozen Food Science and Technology

av Evans
Om Frozen Food Science and Technology

This book provides a comprehensive source of information on freezing and frozen storage of food. Initial chapters describe the freezing process and provide a fundamental understanding of the thermal and physical processes that occur during freezing.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781405154789
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 368
  • Utgitt:
  • 16. mai 2008
  • Dimensjoner:
  • 252x174x26 mm.
  • Vekt:
  • 732 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 23. november 2024

Beskrivelse av Frozen Food Science and Technology

This book provides a comprehensive source of information on freezing and frozen storage of food. Initial chapters describe the freezing process and provide a fundamental understanding of the thermal and physical processes that occur during freezing.

Brukervurderinger av Frozen Food Science and Technology



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.