Utvidet returrett til 31. januar 2025

Functional Properties of Traditional Foods

Om Functional Properties of Traditional Foods

This third book in the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, covers the beneficial properties of functional foods from across the world.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781489976604
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 384
  • Utgitt:
  • 18. april 2016
  • Utgave:
  • 12016
  • Dimensjoner:
  • 163x248x28 mm.
  • Vekt:
  • 770 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Functional Properties of Traditional Foods

This third book in the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, covers the beneficial properties of functional foods from across the world.

Brukervurderinger av Functional Properties of Traditional Foods



Finn lignende bøker
Boken Functional Properties of Traditional Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.