Norges billigste bøker

Functional Properties of Traditional Foods

Om Functional Properties of Traditional Foods

This third book in the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, covers the beneficial properties of functional foods from across the world.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781489976604
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 384
  • Utgitt:
  • 18. april 2016
  • Utgave:
  • 12016
  • Dimensjoner:
  • 163x248x28 mm.
  • Vekt:
  • 770 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 3. februar 2025

Beskrivelse av Functional Properties of Traditional Foods

This third book in the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, covers the beneficial properties of functional foods from across the world.

Brukervurderinger av Functional Properties of Traditional Foods



Finn lignende bøker
Boken Functional Properties of Traditional Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.