Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Fundamentals of Cheese Science

Provides coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. This book contains 23 chapters that cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, and the flavor of cheese.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780834212602
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 588
  • Utgitt:
  • 29. februar 2000
  • Utgave:
  • 2000
  • Dimensjoner:
  • 178x254x33 mm.
  • Vekt:
  • 3030 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Fundamentals of Cheese Science

Provides coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. This book contains 23 chapters that cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, and the flavor of cheese.

Brukervurderinger av Fundamentals of Cheese Science



Finn lignende bøker
Boken Fundamentals of Cheese Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.