Norges billigste bøker

Fundamentals of Food Process Engineering

Om Fundamentals of Food Process Engineering

New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030079338
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 449
  • Utgitt:
  • 3. januar 2019
  • Utgave:
  • 42018
  • Dimensjoner:
  • 178x254x24 mm.
  • Vekt:
  • 883 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Fundamentals of Food Process Engineering

New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.

Brukervurderinger av Fundamentals of Food Process Engineering



Finn lignende bøker
Boken Fundamentals of Food Process Engineering finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.