Norges billigste bøker

Fundamentals of Non-Thermal Processes for Food Preservation

Om Fundamentals of Non-Thermal Processes for Food Preservation

The ten chapters of this textbook, written in a simple but scientific language, encompass all the non-thermal treatments in-depth, from concepts to technological advances. The book provides complete study material including such pedagogical features as multiple-choice questions, solved numerical problems, and short questions.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781032059099
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 231
  • Utgitt:
  • 24. oktober 2022
  • Dimensjoner:
  • 156x16x234 mm.
  • Vekt:
  • 522 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Fundamentals of Non-Thermal Processes for Food Preservation

The ten chapters of this textbook, written in a simple but scientific language, encompass all the non-thermal treatments in-depth, from concepts to technological advances. The book provides complete study material including such pedagogical features as multiple-choice questions, solved numerical problems, and short questions.

Brukervurderinger av Fundamentals of Non-Thermal Processes for Food Preservation



Finn lignende bøker
Boken Fundamentals of Non-Thermal Processes for Food Preservation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.