Utvidet returrett til 31. januar 2025

Gastronomy of Italy

Om Gastronomy of Italy

Gastronomy of Italy - the seminal work on Italian food, first published in the 1990s - is revised, updated and illustrated with new photography. Anna Del Conte defines the country's regions, ingredients, dishes and techniques for a new generation while the simple A-Z format covers all elements of Italian gastronomy from abbacchio to zuppe inglese.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781862059580
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 496
  • Utgitt:
  • 24. oktober 2013
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 196x283x35 mm.
  • Vekt:
  • 1902 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Gastronomy of Italy

Gastronomy of Italy - the seminal work on Italian food, first published in the 1990s - is revised, updated and illustrated with new photography. Anna Del Conte defines the country's regions, ingredients, dishes and techniques for a new generation while the simple A-Z format covers all elements of Italian gastronomy from abbacchio to zuppe inglese.

Brukervurderinger av Gastronomy of Italy



Finn lignende bøker
Boken Gastronomy of Italy finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.