Norges billigste bøker

Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded

Om Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded

Addresses the spectrum of cereal grain science, employing agronomic, chemical, and technological perspectives. This book provides treatment of food enrichment techniques, nutritional standards, and product quality evaluation. It highlights newly developed special ingredients and microbiological operations in processed foods; and more.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824782948
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 806
  • Utgitt:
  • 28. mars 2000
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 219x276x44 mm.
  • Vekt:
  • 2086 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded

Addresses the spectrum of cereal grain science, employing agronomic, chemical, and technological perspectives. This book provides treatment of food enrichment techniques, nutritional standards, and product quality evaluation. It highlights newly developed special ingredients and microbiological operations in processed foods; and more.

Brukervurderinger av Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.