Norges billigste bøker

Handbook of Fat Replacers

Om Handbook of Fat Replacers

Technology is only beginning to catch up with the public demand for foods that are low in fat and taste good. This book describes the science and application of fat re placers in food products, including the multiplicity of technological, legislative, sensory, nutritional, and marketing issues involved.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849325120
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 336
  • Utgitt:
  • 20. juni 1996
  • Dimensjoner:
  • 156x234x23 mm.
  • Vekt:
  • 1000 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 16. oktober 2025

Beskrivelse av Handbook of Fat Replacers

Technology is only beginning to catch up with the public demand for foods that are low in fat and taste good. This book describes the science and application of fat re placers in food products, including the multiplicity of technological, legislative, sensory, nutritional, and marketing issues involved.

Brukervurderinger av Handbook of Fat Replacers



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Fat Replacers finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.