Norges billigste bøker

Handbook of Flavor Characterization

- Sensory Analysis, Chemistry, and Physiology

Om Handbook of Flavor Characterization

Details the challenges and analytical methodologies utilized to determine the effect of chemical composition, genetics, and human physiology on aroma and flavor perception. This book examines a wide range of sample preparation methods and conditions, and offers several comparisons of chemical detector sensitivities.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824747039
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 520
  • Utgitt:
  • 5. september 2003
  • Dimensjoner:
  • 156x234x30 mm.
  • Vekt:
  • 1120 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. oktober 2025

Beskrivelse av Handbook of Flavor Characterization

Details the challenges and analytical methodologies utilized to determine the effect of chemical composition, genetics, and human physiology on aroma and flavor perception. This book examines a wide range of sample preparation methods and conditions, and offers several comparisons of chemical detector sensitivities.

Brukervurderinger av Handbook of Flavor Characterization



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Flavor Characterization finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.