Norges billigste bøker
Om Handbook of Food Spoilage Yeasts

Including 30 tables, 40 figures, 20 percent more species, and more than 2000 references, this book provides an overview of spoilage yeasts, delivering comprehensive coverage of the biodiversity and ecology of yeasts in a variety food types and commodities.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781420044935
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 348
  • Utgitt:
  • 16. november 2007
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 178x263x26 mm.
  • Vekt:
  • 758 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Handbook of Food Spoilage Yeasts

Including 30 tables, 40 figures, 20 percent more species, and more than 2000 references, this book provides an overview of spoilage yeasts, delivering comprehensive coverage of the biodiversity and ecology of yeasts in a variety food types and commodities.

Brukervurderinger av Handbook of Food Spoilage Yeasts



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Food Spoilage Yeasts finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.