Norges billigste bøker

Handbook of Food Toxicology

Om Handbook of Food Toxicology

From health and economic consequences to exposure assessment and detoxification, this title covers the formation, characteristics, and control of various toxins that occur in the production, storage, and preparation of food. It discusses toxin sources, mechanisms, routes of exposure and absorption, and their chemical and biochemical components.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824707606
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 920
  • Utgitt:
  • 29. august 2002
  • Dimensjoner:
  • 277x193x51 mm.
  • Vekt:
  • 1794 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Handbook of Food Toxicology

From health and economic consequences to exposure assessment and detoxification, this title covers the formation, characteristics, and control of various toxins that occur in the production, storage, and preparation of food. It discusses toxin sources, mechanisms, routes of exposure and absorption, and their chemical and biochemical components.

Brukervurderinger av Handbook of Food Toxicology



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Food Toxicology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.