Norges billigste bøker

Handbook of Fruit Science and Technology

- Production, Composition, Storage, and Processing

Om Handbook of Fruit Science and Technology

Covers preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical, and temperate regions in the world. This work brings together 45 top experts who discuss over 60 major and minor crops, detailing methods and technology for handling, disease control, storage, packaging, and refrigeration.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824796433
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 628
  • Utgitt:
  • 18. august 1995
  • Dimensjoner:
  • 178x254x33 mm.
  • Vekt:
  • 1315 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Handbook of Fruit Science and Technology

Covers preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical, and temperate regions in the world. This work brings together 45 top experts who discuss over 60 major and minor crops, detailing methods and technology for handling, disease control, storage, packaging, and refrigeration.

Brukervurderinger av Handbook of Fruit Science and Technology



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Fruit Science and Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.